?

Log in

No account? Create an account
 
 
06 May 2016 @ 04:02 pm
New novel  
Tratatataaaaa~~~~

A CH Productions szeretettel bemutatja új történetét:


A   R Ó Z S A B O G A R A K   N E M   S Í R N A K

Ez egy rövid bejegyzés lesz; zanzásított kiadása az eseményeknek. Későbbre lógok még egy hosszabb folytatással, de most tényleg nincs időm többre. Íme, az új történetem címe, és friss borítója!

Harmadik gyermekem; új szívem csücske, amiből mostantól meg fogok osztani részleteket, de csakis a lock-olt bejegyzések keretei között. Aki úgy érzi, hogy kíváncsi rá, vagy a Bogarakkal kapcsolatos bejegyzésekre - és még nem tette volna meg -, az nyomjon egy „barátollak” gombot, mert ezek csak a közeli ismerősem részére lesznek elérhetők. Akik pedig nem éreznek indíttatást e téren, semmi gond, a többi írásom, nem a Bogarakkal kapcsolatos gondolataim szabadon záporoznak ezután is, „barátolás” nélkül is ;)

Kedvcsináló trailer a Bogárkáimhoz:

Besorolás: romantikus dráma/thriller
Korhatár: 16+
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erotikus tartalom
Megjegyzés: minden Merengős barátomnak, akikkel közösen birtokoljuk a „szőke tincseket” az SM óta.

Négy elbeszélés mutatja be a történetet. Négy szemszög, négy különböző karakter. Fókuszban a Rivers testvérpár. A fivér és húga szüleik halála után örökölt, hervadozó kávézójukat gondozzák. Társtulajdonosként érkezik a városba egy fiatalember, aki elég nagylelkű ahhoz, hogy kisegítse Riverséket, de elég pimasz is, hogy éreztesse fölényét velük szemben. A könnyed mindennapokba egy rejtélyes talány fészkeli be magát; a múlt karmai, no meg egy titokzatos üzenet: a rózsabogarak nem sírnak.
Van helye szerelemnek, barátságnak, érzelmeknek a bukott angyalok városában?


Hamarosan érkezem egy új, „rendesebb” bejegyzéssel, de a hétvége előtt csak ennyire jutott időm L Rövidesen nekiállok a Meteoroidok epilógusnak is; szóval ketyegnek a percek, kis türelmet kérek azoktól, akik várják, akik kíváncsiak rá! Köszönöm szépen! :*